"SolarBox"

Copertine retractabile casetate pentru terase

Copertine retractabile SolarBox este o copertina retractabila casetata, materialul textil este protejat intr-o caseta de aluminiu, dimensiunii, latime minima/maxima: 2 m/7 m, deschiderea minima/maxima: 1,5 m/3 m, acest tip de copertina se poate monta pe perete sau tavan, are doua brate articulate, tensionate, inclinatia bratelor este de 3-76 grade, structura din aluminiu de culoare standard alba, dar se poate vopsi in orice nuanta di paletarul RAL.

Descriere

  • Constructie

Elementele din care sunt executate sunt din aluminiu de culoare alba vopsite in camp electrostatic - elemente inoxidabile.

Atunci cand este inchisa materialul textil si bratele sunt inchide intr-o caseta din aluminiu extrudat, pentru o mai multa protectie.

  • Brate

Doua sau mai multe brate articulate, tensionate, inclinatia bratelor este de 0-85 grade.

  • Actionare

Sistemul manual de manevrare permite rotirea în plan orizontal a axului (permitând prin aceasta reglarea luminii care patrunde sub copertina) pana la tragerea completa a copertinei. Actionarea sistemului de rotire se face prin intermediul unei manivele.

  • Optional

Sistem de actionare electric cu motor electric de care se poate actiona prin telecomanda sau intrerupator, senzor de vant, soare si ploaie.

Vopsire in camp electrostatic orice culoare din paletarul RAL, sau imitatie de lemn

  • Garantie

Garantia intregului sistem inclusiv materialul textil este 5 ani

Protectie maxima