"Balkony"

Copertine basculante pentru balcon

Copertinele basculante sunt copertine retractabile ideale pentru umbrirea balcoanelor. Copertinele basculante la fel ca cele retractabile sunt compuse din console prindere perete/tavan, ax metalic, brate articulate, frontal si material textil. Ele pot fi casetate sau necasetate, actionare manuala sau electrica cu intrerupator sau telecomanda, senzor de vant si/sau soare. Copertinele de fereastra protejeaza interiorul (mobilierul, parchetul, perdelele, etc) impotriva razelor solare.

Descriere

  • Constructie

Elementele din care sunt executate sunt din aluminiu de culoare alba vopsite in camp electrostatic - elemente inoxidabile.

  • Brate

Bratele sunt detasabile, copertina se ridica in partea de sus dupa ce se desface bratele de jos. Dimensiunile minime si maxime admise sunt: 300 - 6000 (mm) / 500 - 1500 (mm).

  • Actionare

Sistemul manual de manevrare permite rotirea în plan orizontal a axului (permitând prin aceasta reglarea luminii care patrunde sub copertina) pana la tragerea completa a copertinei. Actionarea sistemului de rotire se face prin intermediul unei manivele.

  • Optional

Caseta de protectie textil

Vopsire in camp electrostatic orice culoare din paletarul RAL, sau imitatie de lemn

  • Garantie

Garantia intregului sistem inclusiv materialul textil este 5 ani

Protectie maxima